Kom til audition på musicalen Annie

Banner Annie hjemmeside

OPDATERET 15. FEBRUAR: VI HAR DESVÆRRE IKKE FLERE PLADSER TIL AUDITION

Mandag d. 18. og onsdag d. 20. februar kl. 18-21 afholder Taastrup Amatør Scene audition til årets store familieforestilling, musicalen ’Annie’.

’Annie’ er historien om den lille rødhårede pige, der som nyfødt blev efterladt uden for et børnehjem i 30’ernes New York. Hun flygter fra børnehjemmet, som bestyres af den tyranniske og fordrukne Miss Hannigan. Efter mange eventyr i storbyens slum ender Annie i hjemmet hos den excentriske rigmand Oliver “Daddy” Warbucks. Annies ukuelige optimisme gør indtryk på Warbucks, som beslutter sig for at hjælpe hende. Men Miss Hannigans kriminelle bror Rooster og hans veninde Lily sætter alle slags intriger i gang for at få dusøren, som Warbucks udlover for at finde Annies forældre.

Vi søger skuespillere i alderen 10-50 år.

Alle er velkomne, uanset om man har stået på en scene før eller ej, og alle roller til stykket skal besættes – bortset fra hunden Sandy. Til prøven skal man selv medbringe en valgfri sang og noder. Under prøven vil man få udleveret et manuskript.

Hvis du ønsker at aflægge prøve, så skriv til vores formand Tine Rigét på tine@glholte.dk.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer