Hotel – nye spilledatoer

FB Hotel 01

I krimifortællingen “Hotel” er Adam Koppel taget på bryllupsrejse med sin nygifte kone Alma Jönsson på det internationalt berømte hotel, som huser alle slags mennesker med hver deres baggrund. Adam søger i virkeligheden at finde sin søster, Ida, som sidst er blevet set på hotellet, inden hun forsvandt sporløst.

Hotellet, der bestyres af den dominerende og observante fru Graaf, besøges årligt af en række personligheder. Her mødes blandt andet den russiske komtesse Dominika Kuznetsova, der med sin ledsagerske sørger for at berette om Sovjetunionens storhedstid, den festglade og konfliktsøgende Edgar, den kendte forfatterinde Alegra de Luca, der skriver om kvinders seksualitet og forførelsestaktikker, den meget troende og overbærende nonne, Therese, samt det berømte rock’n’roll-filmstjernepar Eddie Butler og Leila Scott.

Trods de mange unikke personer, lader det til, at hverken gæster eller personalet kender noget til forsvindingssagen. Til gengæld foregår der andre mystiske ting rundt i krogene, og da facaderne begynder at krakelere, viser det sig, at intet er, som det i virkeligheden giver sig ud for at være…

Anbefalet alder: Fra 14 år. Stykket varer ca. 2 timer.

Spilledatoer:

  • Fredag d. 25. september 2020 kl. 19.30
  • Lørdag d. 26. september 2020 kl. 13.00
  • Søndag d. 27. september 2020 kl. 13.00
  • Fredag d. 2. oktober 2020 kl. 19.30
  • Lørdag d. 3. oktober 2020 kl. 13.00
  • Søndag d. 4. oktober 2020 kl. 13.00

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer