Hotel – Aflyst

Hotel Plakat NY August UDEN TEKST

OPDATERING 12.09.2020:
I lyset af den seneste COVID-19-udvikling ser vi os desværre nødsaget til at aflyse Ungdomsgruppens forestilling “Hotel”, som skulle have spillet i september og oktober.

Det ærgrer os naturligvis rigtig meget, men af hensyn til skuespillerne, de frivillige og publikums sikkerhed og sundhed, må det blive sådan i denne omgang.

*******

I krimifortællingen “Hotel” er Adam Koppel taget på bryllupsrejse med sin nygifte kone Alma Jönsson på det internationalt berømte hotel, som huser alle slags mennesker med hver deres baggrund. Adam søger i virkeligheden at finde sin søster, Ida, som sidst er blevet set på hotellet, inden hun forsvandt sporløst.

Hotellet, der bestyres af den dominerende og observante fru Graaf, besøges årligt af en række personligheder. Her mødes blandt andet den russiske komtesse Dominika Kuznetsova, der med sin ledsagerske sørger for at berette om Sovjetunionens storhedstid, den festglade og konfliktsøgende Edgar, den kendte forfatterinde Alegra de Luca, der skriver om kvinders seksualitet og forførelsestaktikker, den meget troende og overbærende nonne, Therese, samt det berømte rock’n’roll-filmstjernepar Eddie Butler og Leila Scott.

Trods de mange unikke personer, lader det til, at hverken gæster eller personalet kender noget til forsvindingssagen. Til gengæld foregår der andre mystiske ting rundt i krogene, og da facaderne begynder at krakelere, viser det sig, at intet er, som det i virkeligheden giver sig ud for at være…

Anbefalet alder: Fra 14 år. Stykket varer ca. 2 timer.

Du kan trygt købe billetter:
Taastrup Amatør Scene tager både skuespilleres og publikums sikkerhed og helbred meget alvorligt. Vi følger derfor sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje. Myndighedernes anbefalinger opdateres løbende, og vi vil til enhver tid følge alle gældende anbefalinger.

Der vil være opsat håndsprit i publikumsarealerne og sørget for ekstra rengøring. Samtidig vil vi have stort fokus på, at publikum kan holde den nødvendige afstand. Det betyder bl.a., at vi sætter færre billetter til salg til de enkelte forestillinger end normalt, så vi kan sikre, at du kun kommer til at sidde sammen med dine ledsagere.

Hvis vi på baggrund af myndighedernes anbefalinger er nødsaget til at aflyse en forestilling, kan du få refunderet din billet.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer