Huset på øen

Øvetgrupper præsenterer ” Huset på øen” Af Helle Bærskog Hauger

Huset på øen banner

Opført d. 20/5 – 22/5 2016

  • To grupper af børn og unge bliver – i forbindelse med sammenlægningen af to skoler – sendt afsted på lejrskole for at lære hinanden bedre at kende. Lærerne har besluttet at sende børnene alene ud til et gammelt sommerhus på en øde ø, men ikke alle synes lige godt om den idé, for hvordan klarer man en lejerskole, hvis man ikke kan udstå hinanden. Trods stridigheder, uvenskab, uenigheder og skænderier må de to grupper arbejde sammen, for turen bliver ikke helt som planlagt. Efter nogle mystiske omstændigheder går det nemlig op for børnene, at de ikke er helt alene på øen – der er nogen i huset, som ikke ønsker, at de skal være der.

plakatlille

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.