Musicalen ‘Annie’

Annie Forskræp Logo
Når man hører sangen ”It`s the hard knock life”, kommer de fleste af os nok til at tænke på den lille rødhårede pige ved navn Annie. Og det er netop den lille forældreløse pige, I til november og januar kan opleve på Taastrup Amatør Scene i vores fortolkning af succesmusicalen ”Annie” fra 1977.

Handlingen foregår i USA i 1933 under Den Store Depression. Annie – en altid optimistisk og praktisk anlagt pige på 11 år – bliver udvalgt blandt de forældreløse piger på Børnehjemmet til at tilbringe julen hos mangemilliardæren mr. Warbucks. Han bliver så betaget af Annie, at han vil adoptere hende. Annie vil gerne finde sine rigtige forældre, og det lover mr. Warbucks at hjælpe med – sammen med FBI og præsident Roosevelt! Annies pludselige held modarbejdes dog af Annies værste plageånd, forstanderinden på Børnehjemmet og dennes bror.

Men hvorfor overhovedet tage en så gammel musical op? Har den overhovedet noget at sige os i dag – ud over, at det er en forestilling med masser af fantastisk musik? Det synes instruktør Niels Søndergaard i høj grad, at den har:

”Kender vi ikke alle det, at vi står i noget svært og bare har lyst til at opgive det hele? Her tænker Annie jo stik modsat. Hun må gå så meget igennem, men alligevel mister hun ikke troen på, at det hele nok skal gå, og hun har et gå-på-mod, som vi alle kunne lære noget af. Ung såvel som gammel.”

Forstillingen spiller i november 2019 og januar 2020. Billetter kan købes herunder.

Anbefalet alder: Fra 6 år.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.