Svend, Knud og Valdemar

I foråret 2024 kan du opleve farcen ‘Svend, Knud og Valdemar’ på TAS.

Vi glæder os til at vise jer vores version af det store historiske kongedrama, som ender med Slaget på Grathe Hede i 1157. En forestilling, hvor alt kan gå galt – og gør det…

Stykket handler om det Piperske Teaterselskab. Selskabet er en omrejsende teatertrup, som har store ambitioner om at opføre det historiske drama ‘Svend, Knud & Valdemar’. Truppen har dog ikke rigtig talentet eller ressourcerne til et så ambitiøst projekt – skuespillerne glemmer replikkerne, flere medlemmer af truppen stikker af lige før forestillingen, og en af hovedkræfterne er konstant beruset – men forestillingen SKAL gennemføres.

Publikum får lov til at følge aktørerne på og bag scenen, mens de med stor entusiasme og stigende panik – mere end talent – kæmper sig gennem forestillingen og finder på de mest vanvittige løsninger på de mange problemer, de støder på undervejs.

Det er nok svært at undgå en smule medlidenhed med truppen, der kæmper en tilsyneladende håbløs kamp, men de absurde situationer vil fremkalde mange gode grin.

Forestillingen spiller 6 gange fra 26. april til 5. maj. Billetter kan købes via nedenstående links.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.