Kom til audition på ‘Hodja fra Pjort’

Kom og tag med på et magisk eventyr på et flyvende tæppe fra Pjort. Gemmer der sig fx en Hodja, sultan, prinsesse, lommetyv eller tæppebanker i din mave, så er det lige dig, vi har brug for. Vi skal bruge børn og voksne i alle aldre. Og alle er velkomne, når vi holder audition den 6. og 7. april 2024. Du behøver ikke at have prøvet at stå på en scene før.

Om forestillingen:

Det er en musical af Sebastian – manden bag bl.a. Skatteøen og Pippi. Så der vil skulle synges og danses, men lad det ikke skræmme dig væk – for det skal du nok lære under prøverne. Instruktionen og koreografien er blevet lagt i hænderne på Jaqueline Lillevang og musikken på Silas Lillevang – begge var med, da vi på Taastrup Amatør Scene satte den store familiemusical ‘Pippi’ op i 2022/2023.

Om selve prøveforløbet:

Vi holder en enkelt læseprøve inden sommerferien 2024, hvor alle har mulighed for at hilse på hinanden og finde ud af, hvem der skal spille hvad.

Prøverne starter i august 2024 med to øvegange om ugen – mandag og onsdag i tidsrummet 19.00-22.00 – samt en weekend om måneden i tidsrummet 10.00-17.00.

I november 2024 har vi premiere, så der vil være forestillinger i november 2024 og januar 2025.

Tilmed dig audition:

Har du lyst til at komme til audition, så send en mail til tine@glholte.dk med følgende oplysninger:

  • Dit navn
  • Din alder
  • Din højde
  • Din stemmekategori (sopran, alt, bas, tenor) – hvis du kender den
  • Skriv lidt om dig selv og nævn gerne, hvis du har erfaring med teater, sang og/eller dans
  • Send et billede med
Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.